Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030479

Copa 736030479 Información oficial sobre el partido 736030479 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

Divina Pastora Chipiona FC Alineación oficial del equipo 'Divina Pastora Chipiona FC' en el partido 2 - 7 Píntalo de Amarillo Alineación oficial del equipo 'Píntalo de Amarillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Divina Pastora Chipiona FC Alineación oficial del equipo 'Divina Pastora Chipiona FC' en el partido 0 - 7 Píntalo de Amarillo Alineación oficial del equipo 'Píntalo de Amarillo' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Divina Pastora Chipiona FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els seguidors del Chipiona van tornar a saltar d'alegria al minut 60. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Horaci Plandiura que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 5.

Píntalo de Amarillo

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Amarillo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Rubén Barco va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Amarillo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jesús Pablo Torres Guzmán, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Santiago Tallón va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Majarón Dach entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Amarillo, un peu providencial d'en Fernando Tolerano va situar el 0-4 al panell digital.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Jesús Pablo Torres Guzmán va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 5 el va marcar Jesús Pablo Torres Guzmán a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Gennaro Garzillo va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 6 al marcador per a Amarillo.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Amarillo l'avantatge per 2 - 7. Heitor Cuence en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Tolerano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 14 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 14, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 206 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Jesús Pablo Torres Guzmán va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Majarón Dach després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 耿 (Geng) 敬权 (Jingquan) va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Gennaro Garzillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gennaro Garzillo de Amarillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Tallón.