Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030421

Copa 736030421 Información oficial sobre el partido 736030421 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

Alba Leimen SV Alineación oficial del equipo 'Alba Leimen SV' en el partido 2 - 0 los chichafc Alineación oficial del equipo 'los chichafc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alba Leimen SV Alineación oficial del equipo 'Alba Leimen SV' en el partido 1 - 1 los chichafc Alineación oficial del equipo 'los chichafc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alba Leimen SV

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del chichafc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Maza la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Leimen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 72.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Leimen al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Rafael Solano. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 11 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rafael Solano va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Leimen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Núñez Guzmán en un 1 contra 1 amb el porter Albiz Abaurrea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Maza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Leimen van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Eusebio Ramiro des de l'esquerra va sortir desviat.

los chichafc

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Salustiano de Rosita al minut 14 semblava entrar, però Ovidi Subirà va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Hodei Zafra-Vázquez de chichafc, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salustiano de Rosita de chichafc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.