Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030235

Copa 736030235 Información oficial sobre el partido 736030235 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

S.D Pinguela Alineación oficial del equipo 'S.D Pinguela' en el partido 1 - 2 Mahoudrid CT Alineación oficial del equipo 'Mahoudrid CT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D Pinguela Alineación oficial del equipo 'S.D Pinguela' en el partido 1 - 2 Mahoudrid CT Alineación oficial del equipo 'Mahoudrid CT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D Pinguela

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Pinguela s'avançava al marcador al minut 62, després d'un rebot que va caçar en Javier García de la Plata per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Rolf Biberbau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pinguela se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Heladio Bermúdez de Castro va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Björn Loew va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rolf Biberbau de Pinguela es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mahoudrid CT

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Luis Enrique Martínez va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 74.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Mahoudrid es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jordi Huelves es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Luis Enrique Martínez va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Rubén Urbiso, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gil Barturó no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Pau Pablo Pérez de Mahoudrid, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Mahoudrid al minut 42, però el xut de Gil Barturó va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Mahoudrid va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gil Barturó que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Björn Loew de Mahoudrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.