Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030170

Copa 736030170 Información oficial sobre el partido 736030170 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

AMDG VIGO Alineación oficial del equipo 'AMDG VIGO' en el partido 2 - 1 Resaka Furbol Club Alineación oficial del equipo 'Resaka Furbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AMDG VIGO Alineación oficial del equipo 'AMDG VIGO' en el partido 3 - 1 Resaka Furbol Club Alineación oficial del equipo 'Resaka Furbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMDG VIGO

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del AMDG contenien la respiració mentre en Iván Vedeja s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de AMDG eren letals, i Miquel Balaguer va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Jesús Estaún de AMDG gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iván Vedeja va rematar alt.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Caloca per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Fuenleal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Caloca de AMDG es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.

Resaka Furbol Club

Goles Goles

  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): En Guillermo Chambó va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 6 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 6, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Mauro Aganzo quasi aconsegueix empatar per Resaka al minut 59, però Jorge Vicente Chacón va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Guillermo Chambó de Resaka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Chopieta de Resaka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Guillermo Chambó de Resaka per doble groga al minut 81.