Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030073

Copa 736030073 Información oficial sobre el partido 736030073 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

Gaeliusato F.C Alineación oficial del equipo 'Gaeliusato F.C' en el partido 6 - 7 siiiuiu fc Alineación oficial del equipo 'siiiuiu fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gaeliusato F.C Alineación oficial del equipo 'Gaeliusato F.C' en el partido 3 - 1 siiiuiu fc Alineación oficial del equipo 'siiiuiu fc' en el partido
Tiene bastante suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaeliusato F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 25, indicava inequívocament que en Enrique Gaztañaga va saber trobar la xarxa rival. Gaeliusato desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Fernando Giménez de Gaeliusato va aconseguir igualar el partit al minut 48, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Pedro Alemany, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Gaeliusato va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Alemany en un 1 contra 1 amb el porter Isma Casadellà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Xoaquín Tourís va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gaeliusato van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Evaristo Ruiz Álvarez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcos Zuazu va estar a punt d'acabar en gol al minut 92, però el porter visitant Isma Casadellà va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jesús Moreno Cabello va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Genaro Medrano de Gaeliusato, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Isma Casadellà en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Enrique Gaztañaga de Gaeliusato va superar Isma Casadellà, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Carles Castellar de Gaeliusato va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Xoaquín Tourís anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Gaeliusato.

siiiuiu fc

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 31 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de siiiuiu. Adrián Martínez Ibañez el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de siiiuiu va ser finalitzada des de l'esquerra per Eloi Angelet al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Luis Pablo Cejudo-Alcántara va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Moreno Cabello, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Eloi Angelet va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Luis Pablo Cejudo-Alcántara de siiiuiu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de siiiuiu, Isma Casadellà, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de siiiuiu Pedro Urones va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Jesús Moreno Cabello va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 4
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Adrián Martínez Ibañez de siiiuiu va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Jesús Moreno Cabello s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 5.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Eloi Angelet de siiiuiu li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Jesús Moreno Cabello posant el 5 - 6 a l'electrònic.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Juan Manuel Galarie de siiiuiu va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 7 al marcador.