Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736029770

Copa 736029770 Información oficial sobre el partido 736029770 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

Enfermitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Enfermitos C.F.' en el partido 4 - 5 BURGOS CF PROS Alineación oficial del equipo 'BURGOS CF PROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Enfermitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Enfermitos C.F.' en el partido 2 - 4 BURGOS CF PROS Alineación oficial del equipo 'BURGOS CF PROS' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enfermitos C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adrao Casas no va poder aturar Òscar Navau de Enf. C. F., que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 8 el 1 - 0.
  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Enf. C. F. prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Paco Venero va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): El gol de falta de Norino Gastea sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 26 i ampliar l'avantatge de Enf. C. F. a 3 - 1.
  • 111 Minuto 105 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 105, Josep Clot de Enf. C. F. empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Josep Clot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrián Espolla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Enf. C. F. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Òscar Navau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martiko Olatxu de Enf. C. F. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BURGOS CF PROS

Goles Goles

  • 162 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 10 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Víctor Arbonès de BURGOS marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, BURGOS seguien lluitant fins al final. Al minut 31, fruit d'aquests esforços, Víctor Arbonès va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Enf. C. F.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mike Courtman la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BURGOS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 50.
  • 107 Minuto 92 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Germo Manwaring semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a BURGOS. Qui ho havia de dir! 3 - 4.
  • 172 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Passats 106 minuts de partit, BURGOS es va posar per davant amb un 4 - 5 quan Mike Courtman es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Adrao Casas va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rütger Hatzfeld de BURGOS es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Rico Tendero.