Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736029630

Copa 736029630 Información oficial sobre el partido 736029630 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

Palacios de Benaver CF Alineación oficial del equipo 'Palacios de Benaver CF' en el partido 1 - 3 Drosmond Boys Alineación oficial del equipo 'Drosmond Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palacios de Benaver CF Alineación oficial del equipo 'Palacios de Benaver CF' en el partido 2 - 2 Drosmond Boys Alineación oficial del equipo 'Drosmond Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palacios de Benaver CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Palacios aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Toni Bravo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Palacios va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pablo Juárez Yepes en un 1 contra 1 amb el porter Emiliano Goy, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): David Pons va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Forcas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Toni Tràfach quasi dona a Palacios l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Palacios va estar a punt de posar-se per davant al minut 67 però Pete Le Fondre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Juárez Yepes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 101 per blocar una centrada d'en Sebastian Heibges va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Palacios.
  • 210 Minuto 106 (Ocasión de falta): En Toni Tràfach tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Pablo Juárez Yepes de Palacios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Drosmond Boys

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): José Pozo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 138 Minuto 105 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de David Dupuy va anar directament als peus de Diego Blanquer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 182 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 107 de partit va donar a Drosmond l'avantatge per 1 - 3. Pablo Ludeña en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Paco Gabilondo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alberto Perales, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Pozo.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saad El-Had de Drosmond amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.