Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736027278

Copa 736027278 Información oficial sobre el partido 736027278 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido 0 - 2 Barça Dragons Alineación oficial del equipo 'Barça Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido 0 - 2 Barça Dragons Alineación oficial del equipo 'Barça Dragons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lakers de Huitar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Lakers van sortir al contraatac al minut 36, però Yaël Touchais va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lakers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yaël Touchais, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eduardo Couso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Lakers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Eduardo Couso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Adrian Modoran va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Artur Grojec de Lakers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Barça Dragons

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Dragons es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Oxel Guillemota es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a Dragons l'avantatge per 0 - 2. Micha Stepan en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Vital Almela va estar a punt de posar per davant a Dragons amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Simeó Bonastre va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Óscar Colombi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pepe Ruiz Girón es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.