Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736027224

Copa 736027224 Información oficial sobre el partido 736027224 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido 2 - 1 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido 2 - 2 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,4 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brighton Cucumbers

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cucumbers una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alexander Sekulov, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 63.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Abdelkader Bakach, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Cucumbers es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Edgar Ambatllé es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Abdelkader Bakach arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Alexander Sekulov va estar a punt d'empatar per a Cucumbers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Paulino Isorna va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dante Cossio va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alejandro Suecia va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Henning Merz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Abdelkader Bakach va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mauro Iriberri, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Edgar Ambatllé va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

barrufets

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El barrufets era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Peter Läflius va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): El barrufets va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marcin Knapiński la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Beppino Toaldo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Timo Olin va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Läflius de barrufets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.