Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736027095

Copa 736027095 Información oficial sobre el partido 736027095 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 5 - 0 Fofisanos FC Alineación oficial del equipo 'Fofisanos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 1 - 1 Fofisanos FC Alineación oficial del equipo 'Fofisanos FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rocky Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rocky contenien la respiració mentre en Julio Delfín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Rebuelta es va introduir dins la defensa central al minut 18, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Pablo Díaz va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Rocky.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gabriel Centurión de Rocky va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Orquín va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 5 - 0 per a Rocky.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Fernando Rebuelta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de David Sebastià va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Ramírez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Fofisanos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Justo Fernán García va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Niccolò Argentoni rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.