Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736026676

Copa 736026676 Información oficial sobre el partido 736026676 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Corricolari Alineación oficial del equipo 'Corricolari' en el partido 0 - 2 Ayr Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Ayr Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corricolari Alineación oficial del equipo 'Corricolari' en el partido 2 - 0 Ayr Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Ayr Fútbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corricolari

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Fatigas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hilari Navarro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Fatigas Raúl Robles quasi marca al minut 15 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Manuel Sevila l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fatigas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Albuin Ebenhausen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paweł Tarnogórski de Fatigas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ayr Fútbol Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb 81 minuts jugats, Josep Maria Jutglar de Fútbol va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Fútbol va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Serna, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Antonio Saura va estar a punt de posar per davant a Fútbol amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Santi Negrón va impedir un gol cantat.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Sergio Hermoso va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.