Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736026585

Copa 736026585 Información oficial sobre el partido 736026585 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

StoneValley Grapers FC Alineación oficial del equipo 'StoneValley Grapers FC' en el partido 3 - 2 Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
StoneValley Grapers FC Alineación oficial del equipo 'StoneValley Grapers FC' en el partido 4 - 0 Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

StoneValley Grapers FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): StoneValley va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Hendrik Gegenfurtner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hendrik Gegenfurtner va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Gaston Ekoto de StoneValley no va ser gol per ben poc.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 81 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Dennis Pettersson va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): StoneValley per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 95, quan Aldán Mazoy va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Iulian Radu de StoneValley, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hristo Damyanov en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de StoneValley, Den Bradford, col·locà la pilota just a les mans d'en Hristo Damyanov. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de StoneValley Hajir Parastesh, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Hristo Damyanov. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Henri Corbeau de StoneValley va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de StoneValley, Aldán Mazoy, col·locà la pilota just a les mans d'en Hristo Damyanov. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de StoneValley Arif Qaraxanlı no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hristo Damyanov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.

Panaderos Alcalá CD

Goles Goles

  • 160 Minuto 77 (Gol de falta): Panaderos, al minut 77, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de István Verba.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Sergey Pletenev, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Panaderos al minut 39, però el xut de István Verba va topar amb la tanca defensiva.
  • 239 Minuto 61 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Carlos Ablitas va ridiculitzar a en Hajir Parastesh amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Duccio Larconelli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Giménez de Panaderos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Pedro Buj de Panaderos és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juan Carlos Ablitas de Panaderos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Víctor Giménez va xutar fora per a Panaderos, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Panaderos, Adrián Rattig, col·locà la pilota just a les mans d'en Arif Qaraxanlı. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Panaderos Pere Juanuix, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Arif Qaraxanlı. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hristo Damyanov va xutar fora per a Panaderos, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!