Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736026512

Copa 736026512 Información oficial sobre el partido 736026512 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Diter Madrid Alineación oficial del equipo 'Diter Madrid' en el partido 3 - 1 Pontior Pride Reloaded Alineación oficial del equipo 'Pontior Pride Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Diter Madrid Alineación oficial del equipo 'Diter Madrid' en el partido 3 - 0 Pontior Pride Reloaded Alineación oficial del equipo 'Pontior Pride Reloaded' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diter Madrid

Goles Goles

  • 125 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Illia Halbmillion va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 9. 0-1.
  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Jakob Kraft de Madrid va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Pablo Méndez va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. Raúl Henestrosa es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Madrid a 3 - 1. Jakob Kraft va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Víctor Arqué gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Pando va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Pando al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Arqué va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Passaven 54 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Víctor Arqué va rematar alt.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Víctor Arqué gairebé va marcar per a Madrid des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Jakob Kraft una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Antonio Pando va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Pontior Pride Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reloaded va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Molleví de Bofarull, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Reloaded va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Fontrubia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Reloaded van sortir al contraatac al minut 66, però Marc Solsona va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Cantalozella de Reloaded es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.