Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736026156

Copa 736026156 Información oficial sobre el partido 736026156 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

NIKE TEAM F.C Alineación oficial del equipo 'NIKE TEAM F.C' en el partido 5 - 0 Independent Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Independent Santa Fe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NIKE TEAM F.C Alineación oficial del equipo 'NIKE TEAM F.C' en el partido 6 - 0 Independent Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Independent Santa Fe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIKE TEAM F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del NIKE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jordi Milán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan NIKE va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Niklas Brabetz des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Jordi Milán va incrementar l'avantatge de NIKE amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hedwiges Roberts és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Reinold Kreuzberger perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alano Monteiro va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Idir Allouch haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a NIKE al minut 30.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Jaromír Bartoň gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Rusev va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaromír Bartoň de NIKE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Independent Santa Fe

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Pedro Botilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rodrigo Alegre Martínez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Constantin Niţă va entorpir al marcador d'en Efrén Márquez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Abdelazim Benslimane va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gaudenzio Zaccaria per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Pere Antoni Poquet de ISF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelazim Benslimane.