Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736026035

Copa 736026035 Información oficial sobre el partido 736026035 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Real Barroso C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Barroso C.F.' en el partido 4 - 1 F.c sabadell Alineación oficial del equipo 'F.c sabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Barroso C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Barroso C.F.' en el partido 1 - 1 F.c sabadell Alineación oficial del equipo 'F.c sabadell' en el partido
Tiene bastante suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,9 % 31,4 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Barroso C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Abdelbar Ziari va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Al minut 4 un refús amb el peu d'en José Marcel va anar a parar als peus del Pedro Pablo La Santa que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Barroso CF tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Abdelbar Ziari ho va intentar al minut 9 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gaizka Isuribehere va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 287 Minuto 92 (Ocasión tiro lejano): El Barroso CF se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 92, en Elies Maura va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Pablo La Santa va estar a punt d'avançar els locals al minut 102 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Pablo La Santa de Barroso CF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Guillermo Sello de Barroso CF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Gonzalo Enveij de Barroso CF és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 0.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): A en Pedro Pablo La Santa de Barroso CF li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en José Marcel posant el 2 - 0 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Gaizka Isuribehere anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 0 per a Barroso CF.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Elies Maura de Barroso CF, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Marcel en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

F.c sabadell

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Miguel Peláez que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): sabadell van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Rafael Gros des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Miguel Peláez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Telmo Fondevila va xutar fora per a sabadell, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Granit Schickel de sabadell va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rubén García de Quesada va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.