Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736026017

Copa 736026017 Información oficial sobre el partido 736026017 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

barna erik Alineación oficial del equipo 'barna erik' en el partido 0 - 4 Tan Timão Alineación oficial del equipo 'Tan Timão' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barna erik Alineación oficial del equipo 'barna erik' en el partido 1 - 1 Tan Timão Alineación oficial del equipo 'Tan Timão' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barna erik

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): barna va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Henryk Serwatka va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe Sola.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de barna, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Roberto García va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Enrique Caballero va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lars Heinrichs, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tan Timão

Goles Goles

  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Timão va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Sebastián Gustavo Gandolfi va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Timão van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Detwald Fischersee va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Passaven 87 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sebastián Gustavo Gandolfi va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Timão. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Stefan Wolfsfeld xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Samuel Monreal va estar a punt de posar per davant a Timão amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Max-Felix Rosaleck va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Max-Felix Rosaleck, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio González no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stellan Håkansson de Timão va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.