Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736025657

Copa 736025657 Información oficial sobre el partido 736025657 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

JMDStars Alineación oficial del equipo 'JMDStars' en el partido 0 - 7 REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
JMDStars Alineación oficial del equipo 'JMDStars' en el partido 0 - 4 REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JMDStars

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Apel·les Mustarós de JMDStars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

REPUBLIC OVIEDO

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de REPUBLIC va ser finalitzada des de l'esquerra per Nicke Fyhrblom al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Nicke Fyhrblom va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a REPUBLIC gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a REPUBLIC l'avantatge per 0 - 3. Michał Jucha en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacy Buczek, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): REPUBLIC va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Michał Jucha va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de REPUBLIC, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Michał Jucha va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a REPUBLIC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Andrian Dimitroglo es rifés el porter i marqués el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jannis Lantrosch després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernán Lema va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): REPUBLIC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jannis Lantrosch va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.