Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736025096

Copa 736025096 Información oficial sobre el partido 736025096 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

Les mandonguilles atòmiques Alineación oficial del equipo 'Les mandonguilles atòmiques' en el partido 3 - 5 R.C.Maximazo Alineación oficial del equipo 'R.C.Maximazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Les mandonguilles atòmiques Alineación oficial del equipo 'Les mandonguilles atòmiques' en el partido 6 - 1 R.C.Maximazo Alineación oficial del equipo 'R.C.Maximazo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les mandonguilles atòmiques

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Piper Taboas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de mandonguilles.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Arnau Fayos facilitava les coses al mandonguilles amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pablo Escobal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el mandonguilles va posar setge sobre la defensa central visitant però en Suoud Al-Muhanadi no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Stanisław Fortuna del mandonguilles ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Juan Mulero quasi dona a mandonguilles l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Al minut 93, Zeferino Paleta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Martin Pihling de mandonguilles anava molt fort i col·locat però Lee Castor no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Zeferino Paleta xutant per a mandonguilles va fer anar la pilota just on la volia, però Lee Castor, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de mandonguilles, Juan Mulero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de mandonguilles Pablo Escobal, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lee Castor. El marcador continuava 3 - 5.

R.C.Maximazo

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Gerçek Ayas marqués l'empat. Al minut 36 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Georgi Zhelev quedar desmarcat i marcar per a R.C.Maximazo al minut 41. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): En Luis Chías va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Gerçek Ayas de R.C.Maximazo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Valenzuela Serrano en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de R.C.Maximazo Mogens Sellerup no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Javier Valenzuela Serrano es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Leonardo Ribeiro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a R.C.Maximazo.