Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736025064

Copa 736025064 Información oficial sobre el partido 736025064 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

trecoop Alineación oficial del equipo 'trecoop' en el partido 3 - 5 jaro f.c Alineación oficial del equipo 'jaro f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
trecoop Alineación oficial del equipo 'trecoop' en el partido 0 - 2 jaro f.c Alineación oficial del equipo 'jaro f.c' en el partido
Tiene bastante suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trecoop

Goles Goles

  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Tilbert Storner no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 81 i semblava que trecoop desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jorge Gámez va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Necdet Urdu que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 95 (Ocasión de contra por la derecha): Necdet Urdu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de trecoop que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mátyás Vargha de trecoop va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomáš Meluš de trecoop es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Zita Vroeman de trecoop va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Tomáš Meluš de trecoop va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de trecoop, Mátyás Vargha, col·locà la pilota just a les mans d'en Sile Silviu. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jorge Gámez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Khaleel Al-Omran, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sile Silviu va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de trecoop i 3 - 4 al marcador.

jaro f.c

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de jaro. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Dario Rampazzo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Evgeniy Smolenkov que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Dario Rampazzo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Khaleel Al-Omran va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Ismael Dias quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jaro van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Veka Rieppola, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): jaro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Mile Tunguz va quedar-se sol davant el porter Khaleel Al-Omran, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dean Blake ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dario Rampazzo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Evgeniy Smolenkov va marcar al minut 109 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Dario Rampazzo de jaro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Khaleel Al-Omran en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de jaro Jerzy Zbaraszewski va intentar enganyar Khaleel Al-Omran amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Sile Silviu de jaro va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Khaleel Al-Omran s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de jaro Evgeniy Smolenkov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Khaleel Al-Omran es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.