Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736024371

Copa 736024371 Información oficial sobre el partido 736024371 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 Enjoy Doñana Alineación oficial del equipo 'Enjoy Doñana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 6 Enjoy Doñana Alineación oficial del equipo 'Enjoy Doñana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Enjoy Doñana

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Luis Alarcon va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Doñana, Elias Jeremy Dedensen, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 135 Minuto 10 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Darryl Lachman va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Doñana va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Darryl Lachman, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Silvio Keiper va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Doñana augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gerrie Asser es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Adrian Stenbäck estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gerrie Asser va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 6 al minut 47.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Darryl Lachman des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Darryl Lachman de Doñana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Darryl Lachman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Adri Caelles quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nacho Giménez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Winfried Jäger de Doñana va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adri Caelles, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafael Pardo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gautier Imbert de Doñana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.