Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736021853

Copa 736021853 Información oficial sobre el partido 736021853 en Hattrick

12.06.2024 12:15:00

McCormacks Alineación oficial del equipo 'McCormacks' en el partido 2 - 4 Fortunes always hiding Alineación oficial del equipo 'Fortunes always hiding' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
McCormacks Alineación oficial del equipo 'McCormacks' en el partido 3 - 1 Fortunes always hiding Alineación oficial del equipo 'Fortunes always hiding' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

McCormacks

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de 23 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al McCormacks, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Angus Keenan de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Ruari Gifford de McCormacks va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Angus Keenan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alan Ruderford no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Ashton O'Mooney va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Derk MacAuld.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Angus Keenan de McCormacks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fortunes always hiding

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Fortunes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Steven Curry es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Connor Culloch va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Stuart Alexander se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 2 al minut 36 per a Fortunes.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Logan Bertram va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Fortunes gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Passaven 86 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Logan Bertram va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joshua Gavestone es va quedar sol davant del porter, al minut 19. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Fortunes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Garry Mainland va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fortunes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Bailey Tweedle va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fortunes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Steven Curry va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Steven Curry va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Władysław Sarkowicz va estar atent i va desviar la pilota a córner.