Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736020500

Copa 736020500 Información oficial sobre el partido 736020500 en Hattrick

12.06.2024 10:30:00

Spider-Boys Alineación oficial del equipo 'Spider-Boys' en el partido 3 - 4 Servette Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Servette Soccer Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Spider-Boys Alineación oficial del equipo 'Spider-Boys' en el partido 1 - 4 Servette Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Servette Soccer Club' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spider-Boys

Goles Goles

  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): L'empat per part de Spider-Boys va arribar al minut 26 quan Simone Fortuna va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 29 gràcies a la jugada de Göktürk Şenel, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Spider-Boys va ser Göktürk Şenel.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivars Āboliņš va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Bruce Chênet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Agut! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Simone Fortuna va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Spider-Boys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Servette Soccer Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 1 (Gol por el centro): Amb 1 minuts jugats, Thomas Bernard de Servette va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Yrjö Riihinen de Servette va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Manjoong Kim marqués l'empat. Al minut 64 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 172 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Al minut 112 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Servette prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Albéric Ley.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Servette va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Nguyễn Quang Tú va quedar-se sol davant el porter Manfred Riecke, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leano Bühl de Servette va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.