Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736015804

Copa 736015804 Información oficial sobre el partido 736015804 en Hattrick

12.06.2024 11:00:00

Fc Swiss Mountain Alineación oficial del equipo 'Fc Swiss Mountain' en el partido 0 - 6 Capricorn Calcio Alineación oficial del equipo 'Capricorn Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Swiss Mountain Alineación oficial del equipo 'Fc Swiss Mountain' en el partido 0 - 3 Capricorn Calcio Alineación oficial del equipo 'Capricorn Calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Swiss Mountain

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Mountain van sortir al contraatac al minut 67, però Oskar Freiburghaus va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Capricorn Calcio

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jeff Ravet que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Capricorn.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 18, Capricorn va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jeff Ravet.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Alexey Chornyi va augmentar l'avantatge de Capricorn a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Urs Auer, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Urs Auer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Capricorn. A fi d'aconseguir el 0 - 6, van tocar-la en curt per tal que Andrei Lingurariu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kalle Eboue al minut 62, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Kalle Eboue, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 66 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Capricorn va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Jeff Ravet va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.