Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736014269

Copa 736014269 Información oficial sobre el partido 736014269 en Hattrick

12.06.2024 10:45:00

08/15-Verlegenheitstruppe Alineación oficial del equipo '08/15-Verlegenheitstruppe' en el partido 0 - 7 FC Neuenkirch West Alineación oficial del equipo 'FC Neuenkirch West' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
08/15-Verlegenheitstruppe Alineación oficial del equipo '08/15-Verlegenheitstruppe' en el partido 0 - 4 FC Neuenkirch West Alineación oficial del equipo 'FC Neuenkirch West' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

08/15-Verlegenheitstruppe

FC Neuenkirch West

Goles Goles

  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Norbert Thomet sempre és una garantia. Al minut 20, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Hasan Hüseyin Moral marcar el 0 - 1 per al FC NEKIWE.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Ursin Bonvin de FC NEKIWE va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jean-Baptiste Chênet va acabar en una passada genial cap al jugador de FC NEKIWE Paweł Satała, que va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Anisse Chaouch va augmentar l'avantatge de FC NEKIWE a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 79 minuts, Paweł Satała va superar per velocitat Quintin Maurer per posar el 0 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Hasan Hüseyin Moral va augmentar l'avantatge de FC NEKIWE a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Ursin Bonvin va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Jean-Baptiste Chênet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tino Haneforth, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Verlegenheit. La jugada d'estratègia del FC NEKIWE per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Massimo Contarello va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paweł Satała. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hasan Hüseyin Moral es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Tino Haneforth va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jean-Emmanuel Ferrari, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jean-Emmanuel Ferrari al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean-Emmanuel Ferrari de FC NEKIWE es va guanyar la targeta groga merescudament.