Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736012850

Copa 736012850 Información oficial sobre el partido 736012850 en Hattrick

12.06.2024 11:15:00

Lemons mountain city Alineación oficial del equipo 'Lemons mountain city' en el partido 1 - 2 Sky X Alineación oficial del equipo 'Sky X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lemons mountain city Alineación oficial del equipo 'Lemons mountain city' en el partido 2 - 0 Sky X Alineación oficial del equipo 'Sky X' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lemons mountain city

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de mountain van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ivo Favre en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Tomás Hano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en 溫 (Wan) 如翰 (Ruhan) va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Ricardo Serna Zuleta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): mountain va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan 許 (Hui) 力平 (Liping) va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de 許 (Hui) 力平 (Liping) no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivo Favre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sky X

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): El porter de Sky va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alidad Shahmansourian va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de 王 (Wong) 士斌 (Shibin) va anar directament als peus de Joni Koskenkorva que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alfonso Sánchez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Sky al minut 60.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 楊 (Yeung) 海雄 (Haixiong) de Sky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.