Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736012818

Copa 736012818 Información oficial sobre el partido 736012818 en Hattrick

12.06.2024 10:15:00

SanAntonioBitola Alineación oficial del equipo 'SanAntonioBitola' en el partido 4 - 5 Pelister Alineación oficial del equipo 'Pelister' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SanAntonioBitola Alineación oficial del equipo 'SanAntonioBitola' en el partido 0 - 2 Pelister Alineación oficial del equipo 'Pelister' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SanAntonioBitola

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Mick op den Buys va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Spursi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ben Fank, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ben Fank de Spursi es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pasquale Martinenghi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Spursi Xhaferr Stefani no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Yiorgos 'Jorgano' Valsaris es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Spursi, Malte Plänter, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Spase Arsovski de Spursi va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Spursi Illia Kalitvintsev va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Spursi Ben Fank va intentar enganyar Yiorgos 'Jorgano' Valsaris amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Matteo De virgiliis xutant per a Spursi va fer anar la pilota just on la volia, però Yiorgos 'Jorgano' Valsaris, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Spursi Calisto Valente va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Pelister

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Thimi Prendi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Zef Topalli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Flladim Balluku va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Martin Vitkovski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matteo De virgiliis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emilijan Tutundzievski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Martin Vitkovski va estar a punt de posar per davant a Pelister amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Matteo De virgiliis va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, un refús desafortunat de Matteo De virgiliis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vojdan Arsovski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Jordan Tosheski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Flladim Balluku, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Flladim Balluku ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Zef Topalli va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Matteo De virgiliis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 116 (Ocasión por la derecha): Pelister va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Matteo De virgiliis va desviar el xut final de Emilijan Tutundzievski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Emilijan Tutundzievski de Pelister anava molt fort i col·locat però Matteo De virgiliis no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Simeon Pushkoski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Pelister.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Kosta Eftimov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Matteo De virgiliis va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pelister i 4 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Martin Vitkovski de Pelister, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Matteo De virgiliis en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Jordan Tosheski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pelister Trpe Unkovski va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Thimi Prendi de Pelister, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Matteo De virgiliis en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.