Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736011055

Copa 736011055 Información oficial sobre el partido 736011055 en Hattrick

12.06.2024 10:00:00

Green Lanterns Alineación oficial del equipo 'Green Lanterns' en el partido 3 - 1 fc sami83 Alineación oficial del equipo 'fc sami83' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Green Lanterns Alineación oficial del equipo 'Green Lanterns' en el partido 3 - 3 fc sami83 Alineación oficial del equipo 'fc sami83' en el partido
Tiene un resultado normal 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Green Lanterns

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Sorinel Itul de Lanterns va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Ovidiu Prăjişteanu va donar a Lanterns un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Lanterns va augmentar la diferència quan Rohan Abeynaike no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Lanterns per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Ovidiu Prăjişteanu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hermann Grabbert va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Bogdan-Sorin Nebela per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lanterns va ser a punt de marcar al minut 61, quan el seu jugador Veljko Vujačić va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

fc sami83

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a sami83 prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marian Râşnovean.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Marian Râşnovean va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 13, i va passar la pilota a Laurenţiu Pământ, però aquest no va encertar a marcar.
  • 260 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Mikko Kuusela va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Mikko Kuusela, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan-Sorin Nebela de sami83 es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.