Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736009261

Copa 736009261 Información oficial sobre el partido 736009261 en Hattrick

12.06.2024 10:15:00

FC Spanac Alineación oficial del equipo 'FC Spanac' en el partido 3 - 1 manchester_united_eros Alineación oficial del equipo 'manchester_united_eros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Spanac Alineación oficial del equipo 'FC Spanac' en el partido 1 - 5 manchester_united_eros Alineación oficial del equipo 'manchester_united_eros' en el partido
Tiene suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Spanac

Goles Goles

  • 110 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53, Spanac van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Wisis Funk va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Spanac va ser Victor Ţuiu.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Spanac a 3 - 1. Victor Ţuiu va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Spanac la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Spanac sortien al contraatac. La falta llançada per Wisis Funk va sortir força alta sense massa perill.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Rowan Rath es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arthur van Ittersum de Spanac es va guanyar la targeta groga merescudament.

manchester_united_eros

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eetu Iisakkala que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a manchester_united_e.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Lutomysł Krajczyński va estar a punt de posar per davant a manchester_united_e amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Massimo Serra va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el manchester_united_e va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eetu Iisakkala s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): manchester_united_e van seguir progressant per la banda dreta. Egon Reusser va tenir la seva oportunitat al minut 71, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.