Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736004443

Copa 736004443 Información oficial sobre el partido 736004443 en Hattrick

12.06.2024 09:45:00

Chessco FC Alineación oficial del equipo 'Chessco FC' en el partido 3 - 4 Bebides Kolindrou Alineación oficial del equipo 'Bebides Kolindrou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chessco FC Alineación oficial del equipo 'Chessco FC' en el partido 2 - 0 Bebides Kolindrou Alineación oficial del equipo 'Bebides Kolindrou' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chessco FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar CFC amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alán Carou va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CFC contenien la respiració mentre en Akis Margaritis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 114 Minuto 73 (Gol de penalti): Després de 73 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al CFC, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Alán Carou de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El jugador local Filotheos Arkoumaneas per poc que no incrementa el marcador al minut 6. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xeromé Eive va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dakis Gatas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Alán Carou va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Alán Carou va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stavros Ethnikos de CFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bebides Kolindrou

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Tariqul Faruq va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Kolindrou.
  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 18 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kim Peta marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kolindrou va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Erkan Tarancı, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ploutarchos Mpalis de Kolindrou es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 4 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jari Lintula de Kolindrou la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.