Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736002371

Copa 736002371 Información oficial sobre el partido 736002371 en Hattrick

12.06.2024 10:00:00

fc miesenbach Alineación oficial del equipo 'fc miesenbach' en el partido 1 - 3 FC Maria Rain Alineación oficial del equipo 'FC Maria Rain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc miesenbach Alineación oficial del equipo 'fc miesenbach' en el partido 1 - 2 FC Maria Rain Alineación oficial del equipo 'FC Maria Rain' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc miesenbach

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de miesenbach. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Harald Bader xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kevin Schuller de miesenbach es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Maria Rain

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Vlasis Vlitas, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 39.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Hipólito Meyer va marcar al minut 71 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Maria augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gianluca Corocher es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Vassilis Grekatos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Otto Moosbrugger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Nemanja Tošić va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Maria va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hipólito Meyer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Maria creava perill des de la dreta al minut 37, però en Otto Moosbrugger, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Adriano Quesada desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Vassilis Grekatos va estar a punt de posar per davant a Maria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Otto Moosbrugger va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Adriano Quesada. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Howard Tolentino de Maria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.