Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735999179

Copa 735999179 Información oficial sobre el partido 735999179 en Hattrick

12.06.2024 08:00:00

SiyahBeyaz1903 Alineación oficial del equipo 'SiyahBeyaz1903' en el partido 0 - 3 fc hacannes Alineación oficial del equipo 'fc hacannes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SiyahBeyaz1903 Alineación oficial del equipo 'SiyahBeyaz1903' en el partido 2 - 1 fc hacannes Alineación oficial del equipo 'fc hacannes' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SiyahBeyaz1903

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Michal Tošner que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): BJK enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Przemysław Wrzeszczyński va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 40 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lütfü Türkekul no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Yağız Efkende va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Przemysław Wrzeszczyński de BJK va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yağız Efkende de BJK es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johnni Nørmark.

fc hacannes

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Shairon Gaari es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Maro Šteko va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a hacannes.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): Norbert Fischer va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a hacannes gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Włodzimierz Czernecki estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Argenis Gandica, als 3 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 19, un contraatac del hacannes no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Kadir Sakıp perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Maro Šteko de hacannes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.