Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735997080

Copa 735997080 Información oficial sobre el partido 735997080 en Hattrick

12.06.2024 08:30:00

Buru Shoot Alineación oficial del equipo 'Buru Shoot' en el partido 6 - 5 ThereIsNo FC Alineación oficial del equipo 'ThereIsNo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Buru Shoot Alineación oficial del equipo 'Buru Shoot' en el partido 3 - 1 ThereIsNo FC Alineación oficial del equipo 'ThereIsNo FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buru Shoot

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En I Gusti Kudji sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Sangkuriang Fajrin que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): I Gusti Kudji va aconseguir l'empat per a Shoot mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 101 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Yoyo Lewono es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Shoot per la dreta va donar com a resultat un gol de Jamal Sirait al minut 82 que reduïa la distància a 4 - 5.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 90, Jamal Sirait de Shoot empatava el partit: 5 - 5.
  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): Shoot s'avançava al marcador al minut 94, després d'un rebot que va caçar en Ungki Budhiyanto per la banda dreta de l'atac local. El 6 - 5 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Shoot la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Saktiawan Bakti Ritonga va estar a punt d'acabar en gol al minut 93, però el porter visitant Kuskus Hardiyan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anthony Polii de Shoot va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saktiawan Bakti Ritonga.

ThereIsNo FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): ThereIsNo sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, Pasodung Suparhan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Kemal Badaruddin al minut 35 va permetre a ThereIsNo prendre avantatge per 1 - 2.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Kemal Badaruddin va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, ThereIsNo va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rocky Bastian, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ThereIsNo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rocky Bastian es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Pasodung Suparhan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Al minut 95 Kemal Badaruddin va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Franky Dudi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lalan Miyadi de ThereIsNo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.