Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735995333

Copa 735995333 Información oficial sobre el partido 735995333 en Hattrick

12.06.2024 07:00:00

BSC Umami Bern Alineación oficial del equipo 'BSC Umami Bern' en el partido 1 - 2 Sekier Devils Alineación oficial del equipo 'Sekier Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BSC Umami Bern Alineación oficial del equipo 'BSC Umami Bern' en el partido 1 - 2 Sekier Devils Alineación oficial del equipo 'Sekier Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC Umami Bern

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 17, indicava inequívocament que en Maxim Obama va saber trobar la xarxa rival. Umami desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Maxim Obama es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Umami van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Maxim Obama va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nino Barrera de Umami amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maxim Obama.

Sekier Devils

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 75 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Sekier. Cakra Bam el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Passats 94 minuts de partit, Sekier es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Balram Gawai es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Sekier va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Cakra Bam va anar a parar a les mans del porter.
  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mathias Baumgartner de Sekier va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Virendr Jayasawal que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Upendr Vohor de Sekier es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.