Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735994070

Copa 735994070 Información oficial sobre el partido 735994070 en Hattrick

12.06.2024 04:45:00

F. C. Lions City Alineación oficial del equipo 'F. C. Lions City' en el partido 2 - 4 Crypto Moon Alineación oficial del equipo 'Crypto Moon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Lions City Alineación oficial del equipo 'F. C. Lions City' en el partido 3 - 0 Crypto Moon Alineación oficial del equipo 'Crypto Moon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Lions City

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Ling Chu Shun de Lions, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Teo Jin Jing va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Zhang Ze Teck va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, John Nguyen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Goh Eng Long. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Crypto Moon

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Bogdan Paraschivu va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Crypto va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maurizio Fresu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Wong Sze Boon que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Arkadiusz Manyś va augmentar l'avantatge de Crypto a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Crypto Henryk Goździkowski va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Todd Hau va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Jan-Willem Broekhuisen de Crypto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wong Sze Boon.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maurizio Fresu de Crypto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.