Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735990247

Copa 735990247 Información oficial sobre el partido 735990247 en Hattrick

11.06.2024 21:00:00

Ardwick Avengers Alineación oficial del equipo 'Ardwick Avengers' en el partido 3 - 0 AFC Bearwood Alineación oficial del equipo 'AFC Bearwood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ardwick Avengers Alineación oficial del equipo 'Ardwick Avengers' en el partido 3 - 0 AFC Bearwood Alineación oficial del equipo 'AFC Bearwood' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ardwick Avengers

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Avengers, atacant per l'esquerra al minut 57, va aprofitar el magnífic llançament de Arthur 'Boogie' Bugariu per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Avengers va aconseguir el 2 - 0 quan Brandon Ransley va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Keith 'Flash' Ferguson va augmentar l'avantatge de Avengers a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Avengers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Irwin Church, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Keith 'Flash' Ferguson de Avengers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

AFC Bearwood

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Robin Mullens va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en George 'Georginho' Butnariu per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Manuel Vidal gairebé marca per a Bearwood al minut 73 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bearwood van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 86 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Tomás La Torre, però la pilota va sortir per sobre del travesser.