Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735984893

Copa 735984893 Información oficial sobre el partido 735984893 en Hattrick

11.06.2024 20:15:00

Kopanoi Alineación oficial del equipo 'Kopanoi' en el partido 1 - 3 Zigkolo FC Alineación oficial del equipo 'Zigkolo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kopanoi Alineación oficial del equipo 'Kopanoi' en el partido 1 - 2 Zigkolo FC Alineación oficial del equipo 'Zigkolo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kopanoi

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Kopanoi era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Codrin Mărgel va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Kopanoi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Álvarez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Kopanoi van sortir al contraatac al minut 27, però Javier Álvarez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Codrin Mărgel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kopanoi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 50 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Riivo Lehtmets es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 50, però el porter va aturar el seu xut.

Zigkolo FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Zigkolo sempre confia amb les genialitats d'en Nils Alsheim; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador de Zigkolo Vasyl Babai va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 64 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Zigkolo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Yukhym Novoselskiy es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Pavle Kharatishvili de Zigkolo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 31 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Svetoslav Antov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Frankie Bilocca va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Svetoslav Antov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henrik Stensbøl.