Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735984787

Copa 735984787 Información oficial sobre el partido 735984787 en Hattrick

11.06.2024 20:30:00

Gazimağusa Belediyesi Alineación oficial del equipo 'Gazimağusa Belediyesi' en el partido 2 - 4 zinab spor Alineación oficial del equipo 'zinab spor' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 5
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
0 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 3
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Atacar por bandas Nivel de táctica: 14Nivel de táctica: 14
Gazimağusa Belediyesi Alineación oficial del equipo 'Gazimağusa Belediyesi' en el partido 2 - 4 zinab spor Alineación oficial del equipo 'zinab spor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gazimağusa Belediyesi Alineación oficial del equipo 'Gazimağusa Belediyesi' en el partido 2 - 1 zinab spor Alineación oficial del equipo 'zinab spor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazimağusa Belediyesi

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): En Filimonas Themistokli va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Paraskevas Elia la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Filimonas Themistokli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Adam Zorpas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andreas Schweiger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Netos Tsakkistos de Gazimağusa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Netos Tsakkistos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adam Zorpas va xutar fora per a Gazimağusa, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gazimağusa, Paraskevas Elia, col·locà la pilota just a les mans d'en Andreas Schweiger. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Filimonas Themistokli de Gazimağusa va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

zinab spor

Goles Goles

  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 89, quan Mert Anlı va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Klaudius Gaugg-Tsallis va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Garifallos Maimaris va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Klaudius Gaugg-Tsallis va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): zinab va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mert Anlı es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del zinab que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santiago Gallardo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filimon Panayiotou de zinab va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Filimon Panayiotou de zinab per doble groga al minut 64.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): En Panagos Andreou no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Garifallos Maimaris encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 2 per a zinab.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Itzik Amichay xutant per a zinab va fer anar la pilota just on la volia, però Garifallos Maimaris, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de zinab, Tonis Antonas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Stratos Kantounas de zinab, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Garifallos Maimaris en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.