Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735982765

Copa 735982765 Información oficial sobre el partido 735982765 en Hattrick

11.06.2024 20:45:00

Huulibanaani Alineación oficial del equipo 'Huulibanaani' en el partido 0 - 4 Työväen palloklubi Alineación oficial del equipo 'Työväen palloklubi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huulibanaani Alineación oficial del equipo 'Huulibanaani' en el partido 1 - 1 Työväen palloklubi Alineación oficial del equipo 'Työväen palloklubi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huulibanaani

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Arvi Kolmonen s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Työväen palloklubi

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kazimierz Przecławski de palloklubi va fer un bon esprint per escapar-se de Veka Salo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Ivan Bengtsson va pentinar un córner cap al segon pal que Kazimierz Przecławski va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): El porter de palloklubi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Virgile Delagarde va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, palloklubi va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kazimierz Przecławski, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de palloklubi, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Virgile Delagarde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Kazimierz Przecławski de palloklubi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juho Nyysti de palloklubi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.