Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735981533

Copa 735981533 Información oficial sobre el partido 735981533 en Hattrick

11.06.2024 20:15:00

Vallikallion Ketterä Alineación oficial del equipo 'Vallikallion Ketterä' en el partido 1 - 0 Vikkelin Kilvoittelija Alineación oficial del equipo 'Vikkelin Kilvoittelija' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vallikallion Ketterä Alineación oficial del equipo 'Vallikallion Ketterä' en el partido 2 - 1 Vikkelin Kilvoittelija Alineación oficial del equipo 'Vikkelin Kilvoittelija' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallikallion Ketterä

Goles Goles

  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Al minut 102 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a VaKe va ser Gerner 'Keno' Lausten.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): VaKe van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Valpas Tennivaara des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 224 Minuto 40 (Ocasión de penalti): VaKe va gaudir d'un penal a favor al minut 40, però el jugador Valpas Tennivaara va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Aleksi Rantalankila.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Joukamo Tuohimaa hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Giorgio Bazzani havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Werner Timmermansz del VaKe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): VaKe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 99, quan Sebastian Kieca va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Vikkelin Kilvoittelija

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ViKi Simo Jolma quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ari Hintsanen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): Janne Matkaselkä va xutar magistralment una falta al minut 68 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 98 (Ocasión de falta): El ViKi va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 98 amb un llançament de falta perillós. En Janne Matkaselkä però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juha Kämäri de ViKi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juha Kämäri es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ville Fagerlund de ViKi es va guanyar la targeta groga merescudament.