Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735979191

Copa 735979191 Información oficial sobre el partido 735979191 en Hattrick

11.06.2024 19:25:00

FC Priekopark Alineación oficial del equipo 'FC Priekopark' en el partido 0 - 5 FC Akadémia Petržalka Alineación oficial del equipo 'FC Akadémia Petržalka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Priekopark Alineación oficial del equipo 'FC Priekopark' en el partido 1 - 1 FC Akadémia Petržalka Alineación oficial del equipo 'FC Akadémia Petržalka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Priekopark

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Jules Douillet del Priekopark ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bakhaw Siley hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Christian Paşcu va entorpir al marcador d'en Miguel Ángel Morel Rodriguez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

FC Akadémia Petržalka

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCP eren letals, i Lubomír Murin va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Viktor Bebčák va aprofitar un error defensiu al minut 33, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a FCP.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): FCP va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Glen van de Sanden va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lubomír Murin, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Hans-Bertil Ånging des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Lubomír Murin va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Harry Roldán va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.