Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735973868

Copa 735973868 Información oficial sobre el partido 735973868 en Hattrick

11.06.2024 19:30:00

racale team Alineación oficial del equipo 'racale team' en el partido 2 - 3 Erba's Team Alineación oficial del equipo 'Erba's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
racale team Alineación oficial del equipo 'racale team' en el partido 2 - 0 Erba's Team Alineación oficial del equipo 'Erba's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racale team

Goles Goles

  • 100 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Bobby Dennert anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 3.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): racale va reduir el marcador al minut 85 a 2 - 3 quan Tomas van Amsterdam va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Axel Draffehn del racale ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Benno Gafgo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tomas van Amsterdam no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Benno Gafgo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Armando Clark de racale va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Carlo Maria Salini va rebre molts aplaudiments. Al minut 79 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Berk Eracar de racale es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Erba's Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Erbas va ser finalitzada des de l'esquerra per Jan Nouwkens al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Erbas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Luís Kléber Díaz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Erbas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Helari Sepp, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roman Belyanchenko de Erbas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.