Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735968764

Copa 735968764 Información oficial sobre el partido 735968764 en Hattrick

11.06.2024 19:30:00

FCLongobarda. Alineación oficial del equipo 'FCLongobarda.' en el partido 2 - 4 The 11 Virus Alineación oficial del equipo 'The 11 Virus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCLongobarda. Alineación oficial del equipo 'FCLongobarda.' en el partido 2 - 1 The 11 Virus Alineación oficial del equipo 'The 11 Virus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCLongobarda.

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Garth Lang de FCLongobarda. aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Garth Lang va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Maurizio Solemi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Sven Paleka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCLongobarda. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El FCLongobarda. ho intentava per la dreta per mitjà de Carmelo Martijn, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fabio Buiatti de FCLongobarda. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gianpiero Cianci va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Damiano Boisio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniele Pollaci! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): En Sven Paleka del FCLongobarda. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FCLongobarda., Carmelo Martijn, col·locà la pilota just a les mans d'en Damiano Boisio. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Daniele Pollaci de FCLongobarda. anava molt fort i col·locat però Damiano Boisio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Daniele Ragatzu va xutar fora per a FCLongobarda., el marcador es va quedar igual: 1 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Fabio Buiatti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a FCLongobarda..

The 11 Virus

Goles Goles

  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio Cenacchi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pericle Gastaldo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 110 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Tiziano Lauri va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Virus, Samuele De Cesaris, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Patrizio Bertini va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Pericle Gastaldo de Virus va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Virus Tiziano Lauri no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Chris Regner es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.