Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735966485

Copa 735966485 Información oficial sobre el partido 735966485 en Hattrick

11.06.2024 19:30:00

W M Alineación oficial del equipo 'W M' en el partido 4 - 2 Peti Silenti Alineación oficial del equipo 'Peti Silenti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
W M Alineación oficial del equipo 'W M' en el partido 2 - 0 Peti Silenti Alineación oficial del equipo 'Peti Silenti' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

W M

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Salvo Corbo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de W M.
  • 125 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 1 el va marcar Cesare Benetazzo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Markus Primdal va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, W M, al minut 76. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de W M van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 43 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hans Milione, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giuseppe Curto Pelle! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Johnnie Cerdelli del W M ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Willy Ingram de W M es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Fabio Mellacina va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Hans Milione de W M anava molt fort i col·locat però Sabatino Saraceni no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de W M Johnnie Cerdelli va intentar enganyar Sabatino Saraceni amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Cesare Benetazzo de W M, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sabatino Saraceni en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

Peti Silenti

Goles Goles

  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Andrea Impemba estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Massimo Gardin va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Maurizio Aufiero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fabio Mellacina, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): Silenti va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fabio Mellacina va desviar el xut final de Uguccione De Zan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 117 (Ocasión por el centro): Al minut 117 de partit, Andrea Impemba quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimo Gardin de Silenti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pasqualino Ripa xutant per a Silenti va fer anar la pilota just on la volia, però Fabio Mellacina, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Silenti Uguccione De Zan va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Massimo Gardin, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fabio Mellacina va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Silenti i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Silenti Catello Giarola, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fabio Mellacina. El marcador continuava 4 - 2.