Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735963781

Copa 735963781 Información oficial sobre el partido 735963781 en Hattrick

11.06.2024 18:00:00

Juventus Brenk 2 Alineación oficial del equipo 'Juventus Brenk 2' en el partido 6 - 4 Blutgrätsche 93 Alineación oficial del equipo 'Blutgrätsche 93' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juventus Brenk 2 Alineación oficial del equipo 'Juventus Brenk 2' en el partido 2 - 1 Blutgrätsche 93 Alineación oficial del equipo 'Blutgrätsche 93' en el partido
Tiene mucha potra 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus Brenk 2

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passava el minut 66 del matx, quan l'atent Roman Zaufall va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Juventus no perdien la fe, i al minut 70 del partit, Franziskus Zentsch va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Juventus equilibrava la balança al minut 85. En Werner Manges, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Leif-Patrick Lüer va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Juventus a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kevin Ostermaier va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Kevin Ostermaier va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90, Werner Manges arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Klinggräff! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Juventus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 94, quan Andre Meiser va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miloš Novaković de Juventus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johan Zehetmeyer de Juventus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Juventus Ralph Undine va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Juventus Werner Manges va intentar enganyar Rajko Virt amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Gideon Behrmann de Juventus va superar Rajko Virt, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Leif-Patrick Lüer de Juventus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rajko Virt en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Juventus Johan Zehetmeyer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rajko Virt es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.

Blutgrätsche 93

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Asamoah Annor donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Awatif Razak va augmentar l'avantatge de Blutgrätsche a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 107 Minuto 62 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bram De Wael va aconseguir per a Blutgrätsche el 0 - 3 al minut 62, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Awatif Razak va fer una magnífica centrada, però la rematada de Piet Kamerman va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Awatif Razak de Blutgrätsche anava molt fort i col·locat però Ralph Undine no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Piet Kamerman de Blutgrätsche va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Blutgrätsche, Mikko Käpylä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Radosław Matraszek xutant per a Blutgrätsche va fer anar la pilota just on la volia, però Ralph Undine, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.