Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735962260

Copa 735962260 Información oficial sobre el partido 735962260 en Hattrick

11.06.2024 18:45:00

Quitsch Boys Alineación oficial del equipo 'Quitsch Boys' en el partido 2 - 4 Real Loz SV Alineación oficial del equipo 'Real Loz SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quitsch Boys Alineación oficial del equipo 'Quitsch Boys' en el partido 2 - 0 Real Loz SV Alineación oficial del equipo 'Real Loz SV' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quitsch Boys

Goles Goles

  • 110 Minuto 41 (Gol de falta): L'empat per part de Quitsch va arribar al minut 41 quan Elias Jeremy Striegauer va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Elias Jeremy Striegauer va fallar un penal al minut 35, davant la desesperació dels aficionats.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Ognjen Marinković del Quitsch ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Schmidt-Diesch va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Quitsch per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 109, quan Joseph Griesshammer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timm Pickart.
  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Schmidt-Diesch de Quitsch va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mišo Dežulović de Quitsch anava molt fort i col·locat però Kamil Mampaey no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Joseph Griesshammer de Quitsch va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ognjen Marinković de Quitsch, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kamil Mampaey en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Quitsch Fokke Schussa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kamil Mampaey. El marcador continuava 2 - 3.

Real Loz SV

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Herwarth Kustner va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 3 de joc. Klaus Kumbier es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Real, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Ireneusz Burdziński va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Real va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carl-Ernst Liewer va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Carl-Ernst Liewer de Real, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 70, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Real van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Jakob Schramm no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 91, un contraatac del Real no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ireneusz Burdziński perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 110 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Real va anar a parar a la dreta de l'atac on en Herwarth Kustner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakob Schramm de Real es va emportar una amonestació al minut 97 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Fritz Hilmeyuk de Real va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Real, Rudolf Schröders, col·locà la pilota just a les mans d'en Kostas Galis. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Carl-Ernst Liewer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Real.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jakob Schramm va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.