Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735959372

Copa 735959372 Información oficial sobre el partido 735959372 en Hattrick

11.06.2024 18:00:00

SV Beckhofen Alineación oficial del equipo 'SV Beckhofen' en el partido 1 - 4 FC König-Ludwig Alineación oficial del equipo 'FC König-Ludwig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SV Beckhofen Alineación oficial del equipo 'SV Beckhofen' en el partido 0 - 6 FC König-Ludwig Alineación oficial del equipo 'FC König-Ludwig' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Beckhofen

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El contraatac de Beckhofen va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Tobiasz Herman va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tobiasz Herman de Beckhofen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC König-Ludwig

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Ken Kreidl va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 12.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Quan passaven 71 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del König-Ludwig. En Ole Meckrodt va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Ole Meckrodt va augmentar l'avantatge de König-Ludwig a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a König-Ludwig l'avantatge per 1 - 4. Walter Nettel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Walter Nettel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ludwig Kölichen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ole Meckrodt quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Ole Meckrodt va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Niklas Buchforst va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Ludwig Kölichen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Danny Pröhl, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.