Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735956232

Copa 735956232 Información oficial sobre el partido 735956232 en Hattrick

11.06.2024 18:15:00

Fireballs80 Alineación oficial del equipo 'Fireballs80' en el partido 5 - 6 SV Bierbisdorf Alineación oficial del equipo 'SV Bierbisdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fireballs80 Alineación oficial del equipo 'Fireballs80' en el partido 2 - 0 SV Bierbisdorf Alineación oficial del equipo 'SV Bierbisdorf' en el partido
Tiene bastante suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fireballs80

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Fireballs80 va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Viktor Gaál va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Viktor Gaál va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 32 en Elbo Irisarri ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Paul Germán Ginobili el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georgi Gochev de Fireballs80 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Germán Ginobili de Fireballs80 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tom Peter Appelmann de Fireballs80 es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Elbo Irisarri de Fireballs80, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Claus-Heinrich Edison en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Lazar Grbić va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kalle Börjesson xutant per a Fireballs80 va fer anar la pilota just on la volia, però Claus-Heinrich Edison, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fireballs80 Leandro Santanera va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jaime Peñafuerte de Fireballs80 va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 5.

SV Bierbisdorf

Goles Goles

  • 150 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, Freddy Itandje va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Bierbisdorf tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Freddy Itandje de Bierbisdorf va marcar de penal l'empat al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Roberto Gianninoni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bierbisdorf que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Diether Lerchl per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 30, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Bierbisdorf va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Volkmar Stranimeier-Seifert no va poder controlar.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Bierbisdorf va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 81 en Freddy Itandje va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jaime Peñafuerte va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicola Zatelli de Bierbisdorf es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Claus-Heinrich Edison va xutar fora per a Bierbisdorf, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Bierbisdorf, Yaghoub Eftekhari, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Olav London anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Bierbisdorf.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Diether Lerchl de Bierbisdorf és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Bierbisdorf Marin Terrier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jaime Peñafuerte es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.