Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735955227

Copa 735955227 Información oficial sobre el partido 735955227 en Hattrick

11.06.2024 18:30:00

Zwerg 08 Alineación oficial del equipo 'Zwerg 08' en el partido 1 - 7 Motor WAMA Alineación oficial del equipo 'Motor WAMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zwerg 08 Alineación oficial del equipo 'Zwerg 08' en el partido 2 - 2 Motor WAMA Alineación oficial del equipo 'Motor WAMA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,5 % 46,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zwerg 08

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar 许 (Xu) 贤维 (Xianwei), que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Zwerg se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Flavian Marchèse va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergiusz Źrebiec de Zwerg es va guanyar la targeta groga merescudament.

Motor WAMA

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Motor al minut 29. Robert Rappe va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Alfredo 'Alfie' Morales va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Motor, Louis Bubers, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): El contraatac de Motor va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Robert Rappe va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 3!
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Motor augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alfredo 'Alfie' Morales es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Robert Rappe va augmentar l'avantatge de Motor a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Robert Rappe va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Motor i marcant el 1 - 6.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Motor, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Robert Rappe va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Fernando 'El Torpedo' Torres va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Fathi Andolsi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stanislav Skopec, però la pilota va topar amb el travesser.