Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735952920

Copa 735952920 Información oficial sobre el partido 735952920 en Hattrick

11.06.2024 18:30:00

r23r4t5etfvb Alineación oficial del equipo 'r23r4t5etfvb' en el partido 3 - 2 Dynamo Görden Alineación oficial del equipo 'Dynamo Görden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
r23r4t5etfvb Alineación oficial del equipo 'r23r4t5etfvb' en el partido 2 - 0 Dynamo Görden Alineación oficial del equipo 'Dynamo Görden' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

r23r4t5etfvb

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a wfearsdfv va ser Ignacy Domaszewski.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): wfearsdfv s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Pedder 'Dampfmaschine' Nettelbeck per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): wfearsdfv prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Marcelo Pizzi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): wfearsdfv va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ursin Kittinger en un 1 contra 1 amb el porter Jules Bacq, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Attila Torghelle arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zakayo Ayodo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Zakayo Ayodo va sorprendre Jules Bacq amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Dietrich Nadori de wfearsdfv va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Marcelo Pizzi de wfearsdfv va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dynamo Görden

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dynamo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 23, Korbinian Stückner va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Leano Schlitter és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Emil van Mourik perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dynamo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Philipp-Raimund Panker, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Eberhart Menschning marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Korbinian Stückner que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Torben Strommer de Dynamo es va guanyar la targeta groga merescudament.