Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735952754

Copa 735952754 Información oficial sobre el partido 735952754 en Hattrick

11.06.2024 18:30:00

Stoiforter Buwe Alineación oficial del equipo 'Stoiforter Buwe' en el partido 3 - 0 1. FC Umba Alineación oficial del equipo '1. FC Umba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stoiforter Buwe Alineación oficial del equipo 'Stoiforter Buwe' en el partido 4 - 0 1. FC Umba Alineación oficial del equipo '1. FC Umba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoiforter Buwe

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del Stoiforter va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jon Dabelsteen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stoiforter pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tico van Epen va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Stoiforter va augmentar la diferència quan Jon Dabelsteen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Stoiforter va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jochen Pinassen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sebastian Nigl.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Anno Diergardt va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Tico van Epen va poder marcar per a Stoiforter en un servei de cantonada picat per en Jaimey Claeys quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Guido Lacki es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Tico van Epen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebastian Nigl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaimey Claeys. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

1. FC Umba

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Paolo Filippone, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Stoiforter, però Jan-Kees van Acht no va poder encertar el xut.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Umba van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Henning Balling va sortir desviat a la dreta de la porteria.